Hur projektet med dokumentären Andra Avenyn startade!

Sebbe och Carro träffades första gången i januari 2016. Vi pratade om massa Tv-serier som gick på tv när vi var unga. Då fastnade vi båda på "Andra Avenyn" som gick på tv under åren 2007- 2010.
Vi började se serien igen och därefter tog vi med oss hundarna till Göteborg och det var då vi började med vår första "minidokumentärfilm" av Andra Avenyn, med en då bara "random- kul-grej" till vår youtube-kanal som blev gemensam kanal i juni 2016.

Efter att "En Jul På Andra Avenyn" släpptes vintern 2016 och den gick över förväntan bra med visningar på kanalen så bestämde vi oss sedan för att göra en till och en bättre dokmentärfilm som vi vill visa, i bättre kvalitè MEN också med att få med skådespelarna som medverkade i serien. 
(https://www.youtube.com/watch?v=tkyroCcJoXY)Nu under året 2017 påbörjades projektet på allvar efter att vi hade vår första intervju med Bill Hugg & Malena Laszlo, som spelade Rasmus Fagerlind & Katarina Björn i serien, i april då den blev väldigt lyckad.

Sommaren 2017 bosatte vi oss i Göteborg under en priod och drog igång intensivt med arbete med skådespelare och andra medverkande som var med under Andra Avenyns produktion.

Nu under hösten/ vintern 2017 är vi nu på g att färdigställa alla intervjuer och materiel som vi har fått ihop.

Hela detta projekt är ideellt från både skådespelare och andra involverade som medverkar i detta projekt.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång