NYHETER

Pitch inskickat till SVT

24/11-19

Halloj alla Andra Avenyn-fans, glada nyheter! Efter en massa strul med klippare så har vi ÄNTLIGEN hittat en seriös en som under sommaren 2019 klippte ihop en pitch åt oss som vi därefter skickade till SVT. Alltså är allt upp till SVT om de vill ta in vårt material och fortfölja vårt projekt eller om vi måste tänka andra vägar. - vi håller tummarna att det går vägen!!!

Ps. tack för respons och tack för era mailförfrågningar. Vi kan inte svara på alla, men vi hänvisar er till vår youtubekanal "Sebbe och Carro" då vi KOMMER att uppdatera er smått som gott hur det går och vart dokumentären kommer ta vägen och hur det kommer gå. Prenumerera där så missar ni inget när det väl börjar hända lite igen ang. projektet. - men som sagt, vi inväntar med spänning svar från SVT :)  Håll ut!

10/2- 2018

Hello allihopa! VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA ANDRA AVENYN-FANS (!!!)

Youtubeprofilen "Clueless Swede" är en ny medverkande i vår dokumentärfilm :)

OCH....Vi lovar att dokumentären kommer bli av, men den kommer återigen bli framflyttad.Detta pga att vi nu i slutfasen har fått en produktionssamarbete i Göteborg som kommer hjälpa oss med att nå SVT ännu mer.-  VI HAR SVT:S INTRESSE & VI SKA GÖRA BRA IFRÅN OSS OCH GÖRA EN FÖRSÄLJNINGSPITCH ÅT DOM. Och i å med det så kommer dokumentären att framflyttas då vi även kommer få låna bättre verktyg än vad vi nu har till att göra detta mycket bättre i kvalité och lyfta filmen så långt det går! 
När kan vi inte säga då vi kommer pendla väldigt mycket mellan Kalmar- Göteborg och även med detta samarbete så vill vi ju ge allt så bra som möjligt. så håll ut!!!!!!!!!! :D 

20/12- 2017-
Nu har vi varit iväg i Göteborg över helgen för att avsluta resterande intervjuer.Vi intervjuade Mohamed El Assir & även Ava.
Stefan Gödicke & Gunilla Johansson hade vi lite samtal med under helgens resas gång.

Vill även tillägga att SVT nu vet om oss, vi har en delvis samarbete med dom och vi jobbar nu förfullt tillsammans med en klippare som vi har hittat, att vi gemensamt ska försöka sälja in en pitch till SVT och hoppas på ett lyckat resultat att kunna fortfölja dokumentären till en högre nivå. Klipparen kommer avslöjas i början av 2018

10/11- I onsdags drog vi iväg till Göteborg för möte med 4 av de medverkande skådespelarna. Nu närmar vi oss slutfasen!

1/11-2017

Nu finns vi på Skype, vi finns på detta användarnamn :)

SebbeCarro AndraAvenynDokumentär

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång